illona_hofmann


Ilona Hofmann

"Åh, stop det, det er kun noget for meget unge mennesker, hos os ældre sidder fedtet, hvor det sidder!" sådan var min første kommentar. Så tilmeldte jeg mig endelig og overbeviste mig om det modsatte. Konceptet hjælper endnu mere modne damer til en "god figur"! 

helena_korbach


Helena Korbach

"Jeg tror, at konceptet er fantastisk! Min lille mave, som jeg havde før, er nu væk. Du ser endelig min mavemuskler. Træningen var meget motiverende, fordi du hele tiden føler, hvad du kæmper for. Selv min hud ser bedre ud nu og føler sig fastere. "

christine_sterk


Christina Sterk

"Jeg har været medlem af fitness klubben i et stykke tid, træningen er sjov og succesfuld, men figur turbo kommer nu med Slim Belly og jeg er super tilfreds og vil helt sikkert fortsætte!"

veronika_guida


Veronika Guida

Jeg er en absolut fan af Slim Belly og Slim Legs, og jeg kan godt lide at træne med dem. Massagen på maven eller på lår og bagdelen føles meget behagelig. Jeg sætter særlig pris på, at man træner i fitness- klubben under ekspert vejledning, og at der altid er nogen, hvis du har spørgsmål. Det motiverer! 

 

edy_neu


Edward Froschauer

"Endelig det rigtige for mig!


Jeg er glad for endelig at have fundet den rigtige ting til mig. Træningen med Slim Belly er sjov, og jeg har det rigtig godt siden jeg begyndte! Nu er mine andre hobbyer bordtennis og cykling blevet meget sjovere. "

angelika_heinek-pfrummer


Angelika Heinek-Pfrummer

"Jeg udøvede ikke sport før Slim Belly. I starten med de første 40 minutter på cyklen var ret hård, men efter tredje gang, var det allerede meget lettere for mig. Tipsene fra trænerne i min træningsklub og diætets anbefalinger i træningsdagbogen har hjulpet mig meget med implementeringen. Takket være Slim Belly-konceptet er min livskvalitet forbedret. " 

susanne_wiese


Petra König

"Det virker! Jeg har prøvet meget før - men det lykkedes mig ikke rigtig, efter nogle få uger har jeg set succesen på målebåndet. Træning med Slim Belly er rigtig sjovt, og ernæringsreglerne er enkle og praktiske Jeg kan kun anbefale det til alle. "

 

helmut_gasser


Helmut Gassner

"På kort tid tabte jeg så meget maveomkreds, at jeg havde brug for nye bukser, og den afgørende faktor var, at jeg nød træningen og ernæringstipsene var også gode, jeg har det meget bedre. "

det siger lægerne

Kommentar af Dr.med.Dr.phil. Wolfgang Graft

"Som læge og bruger af metoden i" selv-eksperimentet "kan jeg give konceptet og produktet" Slim Belly "en meget god anbefaling. Selvfølgelig er regelmæssig motion og korrekt ernæring afgørende for din succes. Det psykologiske aspekt er især slående, at Slim Belly motiverer nøjagtigt den vigtige regelmæssige og konsekvente fysiske aktivitet. Dette kan igen have en positiv effekt på lipidmetabolisme og kolesterol og triglyceridniveauer. For mig er Airpressure Bodyforming-metoden med sine tre komponenter (træning, blodcirkulation og ernæringstips) en god måde for aktiv sundhedspleje. "

Kommentar af Dr. Alena Kos, lektor ved University of Sports Wien og medlem af det videnskabelige studiehold IMSB

"Kombinationen af udholdenhedstræning, brugen af Slim Belly og ernæringsmæssige regler fremmer fedttab, vægttab, abdominal reduktion og evnen til at forbedre total kolesterol og LDL-kolesterol - som alle selvfølgelig kan have gavnlige virkninger på dit helbred, og dermed reducere risikofaktorer for udviklingen af moderne livstilssygdomme. "